5 coola barer i Dublin
Peruke & Periwig
Tips

5 coola barer i Dublin

Ska du till Dublin får du inte missa dessa fem coola barer. I den irländska huvudstaden är ett pubbesök ett måste. 

Lediga hotellrum & priser

Text: Malin Nilsson


Vintage Cocktail club

En cocktailbar i 1920-tals miljö i tre våningar med en fantastisk takterrass. Med en omfattande cocktailmeny har de något som passar varje smak där varje drink är noga och kärleksfullt skapad med de finaste ingredienserna. Lokalen är inredd med antika möbler, vintage prydnadsföremål och öppen spis. Sedan öppningen 2012 har Vintage Cocktail club blivit känd som en av de bästa cocktailbarerna i landet.

15 Crown Alley, Temple Bar, Dublin 2
vintagecocktailclub.com

The Cobblestone

The Cobblestone är en oas för klassisk irländsk folkmusik beläget i Dublins äldsta kvarter Smithfield. Baren ägs av familjen Mulligan som har spelat irländsk musik i fem generationer. Här leds traditionella irländska musiksessioner i baren sju dagar i veckan.

77 King Street North, Smithfield, Dublin 7
cobblestonepub.ie

Peruke & Periwig

Peruke & Periwig erbjuder en unik och minnesvärd drink och middagsupplevelse. I baren på bottenvåningen finns ett varierat utbud av drycker som öl, cocktails, whiskey, likörer och vin. Middagsmenyn består av modern irländsk mat.

31 Dawson Street, Dublin 2
peruke.ie

The Bernard Shaw

En hipsterpub som förutom öl och pizza serverar frukost, lunch och brunch med klassiska rätter som egg benedict och toast. Bredvid puben ligger den trendiga matmarknaden Eatyard.

11-12 South Richmond Street, Dublin 2
thebernardshaw.com

P Macs

Bar med avslappnad atmosfär som serverar hantverksöl och god mat. Spela någon av de många sällskapsspelen med dina vänner till bra musik.

Stephen Street Lower, Dublin 2

Publicerad: 2018-06-12