Drömmer du om ett bekvämt liv i solen i Marbella?
PROMOTION

Drömmer du om ett bekvämt liv i solen i Marbella?

Istället för den dagliga stressen och vardagen i Sverige?

3SA ESTATE FÖRENKLAR din boendedröm. Till skillnad mot Sverige så är den spanska bostadsmarknaden helt öppen. Det innebär att alla mäklare säljer alla objekt, vilket kan vara krångligt om du ska söka och jämföra objekt själv på internet och sedan ha kontakt med olika mäklare. Förutom att det tar oändligt mycket tid, så är det svårt att verkligen hitta rätt. Tar du istället kontakt direkt med oss, som din personliga köpmäklare, hjälper vi dig att jämföra samtliga objekt utifrån dina unika behov och önskemål, helt gratis. Det är säljaren av objektet som betalar både köp- och säljmäklare, när vi hittat rätt åt dig. På 3SA gör vi en utförlig genomgång av vad du vill investera i och varför. Sedan hittar vi ett boende som är ännu bättre än det du sökte. Vi hjälper dig genom hela processen, inklusive de juridiska delarna tillsammans med våra partners på Costa Del Sol´s absolut bästa advokatbyråer. 

Skräddarsydda boendelösningar 

Oavsett om det handlar om att köpa eller sälja en bostad i Marbella så ordnar vi skräddarsydda boendelösningar efter dina behov, där allt synkar i perfekt harmoni. Vi har ett väl etablerat kontaktnät i det svenska och nordiska näringslivet, men också i det spanska och globala, vilket ger oss en stark fördel på marknaden, samt möjliggör att enklare hitta rätt objekt till rätt kund. Vår databas är heltäckande och inkluderar objekt inom såväl nyproduktion som befintliga bostäder. Förutom att vara din mäklare hjälper vi dig med förhandlingar, advokattjänster, upphandling av möbler/inredning, städtjänster, hantverkare med mera. Vårt mål är att du landar i Marbella med ett koncept som gör att alla bitarna i livspusslet redan är på plats när du tillträder din bostad, så att du kan ägna dig åt att leva din dröm. 

PÅ COSTA DEL SOL händer det en hel del. Stora internationella företag flyttar till Malaga, hamnen byggs ut för att kunna ta emot kryssningsfartyg och lyxyachter. Hotell W och Four Seasons slår upp sina portar i Marbella år 2021 och Richard Branson har köpt rättigheterna för att bygga elektriska snabbtåg i Spanien. Digitaliseringens möjligheter gör att många svenskar väljer att flytta ner permanent nu och skolorna håller högsta möjliga internationella klass där barnen blir flerspråkiga direkt. Något många inte vet är att det bara är två timmar med bil från Marbella, till skidåkning i världsklass i Sierra Nevada som håller öppet november-maj.   

VI ÄR VAD VI HETER. 3SA. Three (3) Steps Ahead. Det ser vi till att du också blir genom oss. 

Jimmy Widén

CEO/Real Estate Broker 

www.3saestate.com

 

“Vårt fokus är att möta alla kunders förväntningar. Vår sak är dock att överträffa dem.”