PROMOTION

Thermae Sylla Spa and Wellness Hotel

Aug 02, 2018

300 soldagar om året och varma källor som både föryngrar och läker. Anledningarna till att besöka ön Evoia i Grekland är många. Ytterligare en stavas Thermae Sylla Spa and Wellness Hotel.

Gästfrihet är nyckeln till varför gäster väljer Thermae Sylla Spa and Wellness Hotel år efter år. Det historiska hotellet erbjuder lyx med en hemtrevlig touch och i köket serveras hälsosamma rätter tillagade på lokala produkter. Hotellet ligger bara en och en halv timme från Aten International Airport, på ön Evoia den näst största i Grekland. Solen skiner 300 dagar om året här.

Evoia är också känd för sina varma källor som sägs både läka och föryngra. Hippokrates och Aristoteles ska båda ha besökt källorna och skrivit om deras positiva egenskaper.

Testa själv! Hotellets spaavdelning erbjuder en mängd olika behandlingar. Besök hemsidan för mer information om vilka.

Mer från RES

Porto Cruz Terrace Lounge 360º. Foto: Pressbild / Espaço Porto Cruz.

Handplockade tips

7 (nya!) upptäckter i Porto

Lissabons lillasyster Porto korkar upp med vin, kultur och otroliga hotell, mitt i smeten i en världsarvslistad stadskärna.

Simon Rogan utanför sin trestjärna L’Enclume i engelska Cumbria. Foto: Pressbild / Three Stars Group.

Handplockade tips

4 matdestinationer att hålla koll på 2024

Resor och mat hänger omistligt ihop, det är sedan gammalt. Men finns det några särskilda platser som foodieresenärer bör zooma in på just nu? RES:s redaktion delar med sig av fyra spaningar på matdestinationer vi i år upplever särskilt spännande.

Peruanskt på taket till hotellet The Madrid Edition. Foto: Oroya at Edition Facebook.

Handplockade tips

5 krogfavoriter i Madrid

Årets europeiska huvudstad för gastronomisk kultur är – Madrid. Det här är våra fem senaste favoriter.