Amsterdam

The Food Soul festival! Food trucks – Amsterdam

English translation below
All images courtesy of Food Soul festival.

Den 29-31 Januari 2016 har food truck festivalen Soul food parkerat på Kromhouthal. Det här vill jag inte missa och det tycker jag inte du ska göra heller om du är matintresserad och i krokarna i slutet av janauri! Det kommer att finnas massvis av inspirerande , god mat och lokala favoriter på plats. Räkna med tacos, korvar, burgare, etniska kök och massvis med konstfärdiga grepp på ”streefood” att smaka på. Entren är gratis festivalen har öppet från 12.00 till midnatt.

Informationen på Facebook och hemsidan är på holländska, men det är busenkelt att hitta dit. På Centralstationens baksida går det gratis färjor till IJ, väl framme är det några minuters promenad. Hitta dit med den här kartan.

Länkar:
www.foodsoulfestival.nl
www.facebook.com/foodsoulfestival

In english

On the 29-31 of January , the food truck event ”Soul food Festival” is parked and open at De Kromhouthal, only a few minutes from the Centralstation.

I’m not missing out on this event and you shouldn’t either if you’re interested in food and around town. There’ll be plenty of inspiring and tasty food to try and local favorites on the spot. Expect lots of tacos, sausages, burgers, ethnic kitchens and experimental takes on street food.

The festival is free to enter and is open between noon and midnight. the information on the Home page and face book is in dutch, but it’s dead easy to find. There are ferries behind the central station that will take you to IJ in only a few minutes, from there it’s a short walk. Find it easily with this google map.

Links
www.foodsoulfestival.nl
www.facebook.com/foodsoulfestival

 

Kromhouthal

Kromhouthal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *