Amsterdam

Hangar – ny hotspot

Hangar Amsterdam Olsson-7589Vad är nytt i Amsterdam? – Restaurangen Hangar i Noord har seglat upp som en ny hotspot att besöka. Strategiskt placerad nästan vägg i vägg med ikoniska Goudfazant med en stor utservering och glassterass vid kajkanten. Hangar äger alla förutsättningar att bli en riktig favorit i Amsterdam.

Gänget bakom Hangar har kopplingarna till holländska modelabeln  Schotch & Soda och den märks i den stilfulla sfären i lokalen.

Interiören är magnifik i den råa hangaren. ”Industriell chic” möter tropisk romantik och med utsikten över vattnet och centrala Amsterdam är det en perfekt plats för en helkväll med vänner eller en romantisk middag för två.

Köket i Hangar bjuder på högklassig sydeuropeisk mat. Min tryffeltortellini med pumpa var helt underbar och dessertlistan bör du inte missa. Fylld av oemotståndliga franska och italienska patesserier.

Hangar Amsterdam Olsson-7658Hangar Amsterdam Olsson-7643

Amsterdam Noord nås med några minuters färja från Centralstationen. Nyligen flyttade filmmuseet Eye till stadsdelen. Ij som området vid vattnet heter har fått nytt liv efter att varvet stängdes ner för några år sedan. Nu öppnar fler och fler restauranger, konstgallerier och festivaler upp i IJ. Hangar är i sig ett gott skäl att besöka Amsterdam Noord.

Hangar Amsterdam Olsson-7561Hangar Amsterdam Olsson-7700Hangar Amsterdam Olsson-7522Hangar
Aambeeldstraat 36

www.hangar.amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *