Amsterdam

Hiding in plain sight

Hidinginplainsight1Det finns något väldigt lockande med barer som känns lite hemliga, gömda pärlor som bara ett fåtal invigda hittar till. Hiding in Plain Sight är ingen direkt doldis, utan flitigt omskriven som en av Nederländernas bästa coctailbarer, även utsedd till en av världens 50 bästa barer av  Sunday Times (Times UK). Det är en av mina favoritbarer, främst för att dom har så goda drinkar men även för att det är både avslappnat och snyggt på samma gång. Att HPS kör hela ”speak easy” konceptet går inte att ta miste på. ”Speak easy” är en klubb och -bartrend som hämtar inspiration från USA och 1920 och -30-talets gömda barer under den tid när va det förbjudet att sälja alkohol och lokaler höll en låg profil för att inte bli stängda.

Stilistiskt har HPS ramat in sig med en air av svunnen tid. Vi sippar på otroligt goda och kreativa drinkar medans ett brassigt live band spelar musik som hämtad från det glada 20 talet. Det är litet och mysigt med stil. Personalen som alltid är lika personliga och trevliga, tar coctails med största vänliga allvar, det är en stor spännvid på tekniker och blandningar. En dans för smaksinnet och farligt gott. Vi kommer tillbaka hit snart igen.

Hidinginplainsight2Hidinginplainsight3Hidinginplainsight4

Hiding in Plain Sight ligger väldigt centralt men på en lite undangömd gata.
Ett perfekt läge för en hemlig hotspot.


Rapenburg 18
Centrum
www.hpsamsterdam.com

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *