New York

Bara för en natt

16508558_10154040896066991_2870871828720539462_nVad drömmer man när man sover under en gigantisk blåval, i ett museum?  Svaret kostar 350 USD och inkluderar bl.a. live jazz, drinkar, middag, fossiljakt med ficklampa, tillträde till vanligtvis stängda utställningar samt frukost dagen därpå.  Det enda du behöver ta med är sovsäck och tandborste.  Naturhistoriska museet har ordnat pyjamasparty för kids hur länge som helst, nu äntligen får vi ”vuxna” uppleva det kolossala museet efter stängningsdags.  Det här är din chans att bli tjenis med en 65 miljoner år gammal Tyrannosaurus Rex.  Därefter kan du bädda ner dig under blåvalen i den paranta Milstein Hall of Ocean Life-salen och kalla på John Blund.  5e maj och 30e juni.  Biljetter och info hittar du här.
”Sleeping with the fishes” är f.ö. ett gammalt uttryck som innebär att någon blivit mördad och kastad i havet.  #themoreyouknow

Bronx Zoo bjuder också på övernattning den 6e maj.  För ungefär samma svidande summa kan du tälta i parken och bekanta dig med djuren på nära håll.  Tropiskt party med flamingos, sangria och ost hos mössen, morgonyoga m.m. utlovas.  Helt billigt är det ju inte men det är klart mer spännande än Holiday Inn.  Här finner du mer info.

Photo credit: American Museum of Natural History/Facebook

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
This entry was posted in Museum, New York, Övernattning, Tidningen RES, Zoo on by .

About argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *