Baskien

Game of Thrones i Baskien

got-barrika-AP-TRAVEL-large

Stränderna vid Barrika

 

 

 

 

 

 

 

 
Naturen i Baskien är fantastisk, samtidigt är vi som skriver det här sannolikt hemmablinda. Vinet, maten och stämningen tycker vi också mycket om. Som vi nämnt tidigare har Baskien en bit av vårt hjärta. Det finns givetvis en hel värld därute full av otroliga platser att erbjuda. Men kärleken är blind sägs det, och bekräftelse är alltid trevligt.

gaztelugatxe

San Juan de Gaztelugatxe

 

 

 

 

 

 

 

Vad gäller den senare har Baskien nyligen fått en stor portion. Game of Thrones har för tredje året i rad valt den här regionen som inspelningsplats. Nu utökar de och filmar på tre platser, istället för som tidigare en. Det är berg, hav, vyer och grönska som regionen erbjuder i kombinationen med det rustika.

De platser som är valda är stranden Itzurun i Zumaia, San Juan de Gaztelugatxe i Bermeo och stränder nära Barrika.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *