Fader At Hotel Chantelle

I går kväll promenerade jag ett par kvarter bort till Hotel Chantelle (92 Ludlow Street, vid Delancey) för att träffa några vänner på tidningen Faders releasefest. Jag var dödstrött, så det blev tyvärr mer snack om dans än dansande. Takterrassen påminner om en hipp mormorsträdgård med blomlådor, lyktor och bänkar, absolut värd ett besök!

ENGLISH: Last night I walked a couple of blocks to Hotel Chantelle (92 Ludlow Street, by Delancey), to meet some friends at the Fader magazine release party. I was exhausted, so unfortunately there was more talk than dancing (next time!). The roof top reminds me of a hip grandma’s garden, with lots of plants and benches – definitely worth a visit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Fader At Hotel Chantelle, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Kategorier

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *