Minipannkakor på Café Angelique

Mysfrukost äter du på Café Angelique (68 Bleecker Street alternativt 49 Grove Street) – ett trångt litet ställe som hämtar inspiration från 20-talets Paris. Jag, Linda, Sandra och Marja möttes upp i West village en solig söndagsförmiddag och eldade upp varandra med mardrömsexempel på ojämnställdhet i våra respektive branscher i några timmar. Till det åt jag yoghurt med frukstsallad och granola, som här påminner mer om kaksmulor än müsli. De andra höll sig till saltare saker, som omellett. Bäst? De gulliga minipannkakorna som blev vår gemensamma efterrätt. 

ENGLISH: If you want a cozy breakfast, go to Café Angelique (68 Bleecker Street or 49 Grove Street) – a crowdy place inspired by Paris in the 20’s. Me, LindaSandra and Marja met up in West village on a sunny Sunday morning and spent a couple of hours getting fired up over gender inequalities in our different fields of work. With that, I had the yoghurt, fruit salad and granola, more like cookies than muesli at this place. The others choose saltier stuff, like omelets. Best? The cute little mini pancakes we had for desert.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Minipannkakor på Café Angelique, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Kategorier

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *