Är det möss i maten?

I går kom New York Times guide över hälsovårdsmyndigheternas restauranganmärkningar – väldigt spännande läsning! Låt oss först konstatera att ett A i fönstret knappast är någon garanti för att det inte finns möss i köket. Jag blev lättad över att inga gnagare hittats hos min favorit An Choi där vi dinerade i går – dock får nog San Loco vänta lite på nästa besök (även om kontrollen gjordes för nästan ett år sedan). Jag kommer osökt att tänka på fiket jag jobbade på i Paris för hundra år sedan, där varje dag började med att man torkade musbajs från skärmaskinen. Man vänjer sig vid allt (utom råttor. Tror aldrig jag skulle kunna vänja mig vid dem)!

ENGLISH: Yesterday New York Times published their guide to health violations at the city’s restaurant – such exciting reading! Let us start by realizing that an A in the window hardly is proof of no rodents in the kitchen. I was relieved that no mice were found at my favorite An Choi where we dined last night – but San Loco will have to wait for my next visit (even though the inspection was made almost a year ago). This brings me down memory lane, to the café where I worked in Paris a long time ago, where everyday started with me cleaning mice feces from the shearing machine. You really can get used to everything (except of rats. I don’t think I could ever get used to them)! 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Är det möss i maten?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Kategorier

Taggar

2 thoughts on “Är det möss i maten?

 1. Nicolas

  Ah, I am really glad I told J. about it yesterday!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. insideoutnyc Post author

  Yes so am I! Although, sometimes oblivion is bliss…

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *