Brunch At The Lighthouse

The Lighthouse, i mina South Williamsburg-hoods, ser alltid så välkomnande ut när jag går förbi, och i lördags tog jag äntligen steget över tröskeln. Mysig lokal, med stora bord i rått trä, ett öppet kök och stora fönster åt två håll. Både jag och min brunchdate Julia åt någon form av mexikansk tortillarätt (som inte finns på menyn nu? minns ej namnet tyvärr). Mastigt, men gött. Alltid en bra idé att dinera med någon som känner kocken, voilà extra sallad och efterrätt (Nics hemliga familjerecept). Gillar också att drinklistan sträcker sig utanför den vanliga mimosan och bloody maryn. Middagstid är det fokus på skaldjur, kött och inlagda tillbehör.

ENGLISH: The Lighthouse in South Williamsburg always looks so welcoming when I walk past, and on Saturday I finally made it inside. Cozy and light (of course) with big communal tables, an open kitchen and huge windows. Me and my brunch date Julia both had some kind of Mexico inspired dish (which I can’t find on the menu? Try asking for the tortilla bowl maybe). Hefty but so good! I recommend dining with someone who knows the chef, the extra salad was delicious and the desert was out of this world (secret family recipe). I also appreciate their brunch drink list, which goes beyond the usual Mimosa. For dinner they serve lot’s of sea food, meat and pickled sides. 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Brunch At The Lighthouse, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Kategorier

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *