Medelhav på Zizi Limona

Ett sista inlägg från min syster och Mattias besök (som ni märker gjorde vi inte så mycket mer än att äta och dricka. Och sedan de åkte hem har jag mest gått i ide). I höstas slog Zizi Limona (129 Havemeyer Street) upp dörrarna på vår gata i Williamsburg. Där serveras medelhavsrätter, med särskilt fokus på hummus. Jag skulle dock rekommendera att man lägger krutet på de små förrätterna, beställer in ett gäng och delar. De har även en del produkter till salu, som min favoritläsk med ingefära, kryddor, turkisk kaffe med mera. Mysigt och enkelt!

ENGLISH: One last post from my sister and Mattias’ visit (as you can see all we did was eat and drink. And since they left I’ve barely left the house. Winter hibernation…). Last fall, Zizi Limona (129 Havemeyer Street) opened on our street in Williamsburg. They serve Mediterranean cuisine and are known for their hummus. I would, however, recommend you to focus on the smaller starters, just order a bunch and share. They also have some products for sale, like my favorite ginger ale, spices, Turkish coffee and more. Cosy and simple!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Medelhav på Zizi Limona, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Kategorier

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *