04 april, 2012 av londoncalling


Åh, ikväll är det premiär för tidningen i-Ds nya mixtapeklubbkväll på roliga XOYO i hjärtat av Shoreditch. En gång i månaden kommer den att hållas, för att spela i-Ds månatliga mixtaper samt musik från DJs och band, och lokalen är XOYOs nyöppnade XO Bar. Gratis inträde, öppet åtta till midnatt, och jag rekommenderar att ni går till Prote.in innan för gratisöl och tacos på ILOVEFAKE Magazines issue launch, mer info här.

Jag har bara varit på XOYO en gång tidigare, i november för att se alldeles underbara Frank Ocean:

 

Tror faktiskt att jag läste om mixtapekvällen först i senaste numret av i-D, som jag köpt för att läsa Frank Ocean-intervjun – cirkeln sluts. Ni hittar mer info om ikväll samt mixtapen här. Prote.in och XOYO ligger dessutom väldigt när varandra, så det blir med största sannolikhet en sån där billig Shoreditchhelkväll som pågår hur länge och hur sent som helst. You know how we do.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Tags: , , , , , ,Lämna en kommentar

-