28 april, 2012 av londoncalling


Det verkar kanske lite lustigt med en restaurang som bara serverar köttbullar, men på Meatballs funkar det alldeles utmärkt. Här väljer man vilken slags köttbullar man vill ha, tillexempel nötköttbullar med ricotta eller fläskbullar med rosmarin, och sedan väljer man vad man vill ha till, exempelvis potatismos eller spaghetti. Köttbullarna är gigantiska, mer som frikadeller än svenska köttbullar, och det är både gott och billigt. Missa inte deras sliders, köttbullar i bröd som är som minihamburgare, eller efterrätts-marängen med passionsfruktssås.

92-94 Farringdon Road, Clerkenwell, London EC1R 3EA

www.meatballs.co.uk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Tags: ,2 Responses to “Meatballs”

 1. Lisa skriver:

  kul! har de vegetariska köttbullar också?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling skriver:

  Yes box! Gjorda på zucchini dock – inte säker på hur gott det är! :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna en kommentar

-