London

Cable cars & Greenwich

I onsdags åke jag och en kompis långt, långt österut till Royal Victoria för att åka nya Emirates Air Line – inte ett flygplan utan en linbana över Themsen. Det tar bara fem minuter så är kanske egentligen inte värt att göra en särskild utflykt för – men det är riktigt kul och kostar bara 3.20 med ett Oystercard.

Först får man köa ett tag:

När man väl är uppe i luften är det riktigt häftigt, och man ser ut över hela London.

Linbanan tar en till norra Greenwich så vi tog bussen ner till centrala Greenwich och gjorde turistsaker som att titta på Cutty Sark:

Sedan tittade vi lite på OS på en jätteskärm, spanade in OS-ringarna i vattnet, åt hamburgare och slutligen begav vi oss tillbaks österut för att går och se nya Batman-filmen. Vanvettigt fin dag – och faktiskt kul att känna sig riktigt turistig för en gångs skull.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

2 reaktion på “Cable cars & Greenwich

  1. Pingback: Söder om floden - Meantime Brewery Tour | London Calling

  2. Pingback: Private view WALALA x PLAY | London


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *