London

Ceviche

En av de roligaste restaurangerna jag varit på på länge är Ceviche i Soho. Peruansk mat är kanske inte det mest välkända köket, men i London har intresset för det ökat starkt sedan Ceviche öppnade 2010. Den ursnygga restaurangen ligger på en livlig gata mitt i hjärtat av Soho och serverar utsökt mat. Paradrätten Ceviche, fisk marinerad i lime och chili, är otroligt fräsch och en verkligt annorlunda smakupplevelse.

Prova goda Alianza Lima-cevichen, som innehåller skaldjur och bläckfisk och är döpt efter fotbollslaget. Huvudrätterna är också goda – jag gillade kycklingspetten! – men cevichen i sig är det absolut bästa, så det här är också ett bra ställe om man bara vill ta en drink och äta något litet. Himla populärt, så det är lite risk att man får vänta ett tag om man inte bokat.

TRANSLATION: One of the best restaurants I’ve been to in a while is Peruvian place Ceviche in Soho. The Ceviche dish itself is raw fish marinated in lime juice and chili, and it’s amazingly fresh and tasty! I loved the Alianza Lima ceviche, which contains seafood and squid and is named after the football team. The main courses are good too, I really liked the grilled chicken skewers, but it’s the ceviche that’s the stand out dish here. It gets busy, so booking is recommended!

17 Frith Street, Soho,

London W1D 4RG

+44 20 7292 2040

www.cevicheuk.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *