London

The Diner

The Diner i Shoreditch var ett av de första ställena i östra London som gjorde lyxiga (well, lyxigare än MacDonalds) hamburgare populära och jag var där mycket för några år sedan med kompisar som bodde i närheten. När två av dem var över i helgen var det ganska självklart vart vi skulle gå på söndagseftermiddagen.

Söndagslathet efter en sen husfest dagen innan gjorde dryckesvalet ganska självklart: milkshake! Banan och nutella-milkshake, något av det godaste på länge (fast kanske inte något man vill dricka jätteofta..) Smakade typ Banana Skids och barndom. Milkshaken flankeras av Cattis fantastiska julklapp till hennes son, kanske de snyggaste barnskorna någonsin!

Jag och Gabrielle valde båda deras Grab Burger, en dubbel cheeseburgare med revbensspjälls-kött. UHM. Så god.

(Jag behöver en ny kamera…)

Sedan gick vi till mysiga puben The Royal OakColumbia Road, där de hade julpyntat baren.

Två ställen som alla borde besöka om de är i Shoreditch, alltså. Var så kul att träffa gamla Londonkompisar också – planerar en Stockholmsresa i vår nu.

TRANSLATION: On Sunday I went to The Diner, one of the first places I had a good burger in London, in Shoreditch with some friends who were over from Stocholm and some friends who live here. We had amazing banana and nutella milkshakes, the double cheeseburger Grab Burger, and lots of fun catching up for hours. Walked up the road to The Royal Oak afterwards to admire their Christmas decorations and keep talking.

The Diner

128-130 Curtain Road
London
EC2A 3AQ

www.goodlifediner.com/locations/shoreditch

The Royal Oak

73 Columbia Road,
London E2 7RG

www.royaloaklondon.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *