London

The Nightmare Before Christmas

YouTube Preview Image

Nu är jag i Sverige över julen, så här kommer avsnitt #258 över ”saker jag skulle göra om jag var i London”: The Nightmare Before Christmas Sing-Along! På fina Prince Charles Cinema, som ligger vid Leicester Square men inte är en av de giganiska jättebiograferna som Odeon utan en fin independent-biograf som ofta håller i roliga events. Imorgon är det alltså dags att sjunga med till Tim Burtons underbara julfilm; nästan ett måste om man inte sett den/har sett den och vill sjunga med. Kostar £12.50 och börjar redan 13.45, kul start på sista adventsöndagen!

Hela deras söndagsprogram är för övrigt en jul-fullträff – det hålls också i en Mupparnas jul Sing-along och en Trollkarlen från Oz Sing-Along, en Pitch Perfect Ace-Along, Elf-Quote-Along och så visar de ultimata julfilmen Love Actually (som jag gillar av någon slags allmän julkänsla, trots att den är vansinnigt smörig och inte har några särskilt bra kvinnliga roller *sucks*) Mer info här! För den som är sista-julhelgen-bakis kan det nog vara rätt härligt att spendera hela söndagen här inne..

Måste ju också tipsa om min mammas nya teveprogram Trädgårdskampen som börjar den 14e januari! Tio personer tävlar om vem som gör den finaste trädgården på SVT1 och min mamma är en av programledarna – kolla trailern här. Själv kommer jag att kolla på SVT Play när det börjar gå..!

TRANSLATION: Good things to check out right now: Prince Charles Cinema’s The Nightmare Before Christmas Sing-Along tomorrow afternoon, when that great little cinema (by Leicester Square but this one’s actually good) has a line-up of movie sing-alongs that also include that Muppet Xmas movie, Wizard of Oz, and Pitch Perfect, as well as an Elf Quote-Along and screening of Love Actually. Anyone with a last weekend-before-christmas hangover could do worse than just spending the entire day in there…info here.

Another brilliant thing (well, for Swedish-speaking people) is my mum’s new garden TV-show Trädgårdskampen, which will begin airing in Sweden on January 14! Ten people will compete over who can create the best garden; looks pretty great (not that I’m biased, or anything…)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *