London

Nyår

Den här hösten har gått så snabbt och nu är det redan nytt år, känns konstigt men bra! Ikväll firar jag med väldigt tidig middag hos en kompis följd av drinkar och kanapeer i hennes hus och sedan antingen en husfest eller pubfest – som vanligt på nyår är det lite take it as it comes som gäller här alltså! Facebookfeedet har redan börjat fyllas av nyårshälsningar från kompisar i Australien och jag ser fram emot att fira här. Hoppas att 2014 blir ännu bättre än i år; det kommer att bli ett år fyllt av förändringar känns det redan som! Jag vill mest att livet nästa år ska vara lite mindre oroligt och lite mer som den här Beyoncé-videon. Gott nytt år!

YouTube Preview Image

TRANSLATION: Happy new year! I look forward to celebrating with friends tonight and hope that 2014 is even better than this year. I want less worrying and more fun and am basically aiming for my life to become more like the Beyoncé-video for XO.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *