London

Londontips

Två roliga Londonsaker: först Feminism In Londons konferens på lördag, med talare, workshops, konstutställning och en efterfest. Kul med feministevents, det ser man mindre ofta i den här staden än i Sverige (tänker jag mig iaf.) Biljetter kostar från £15 för studenter och £25 för andra, mer info här.

Och imorgon kan man se Wildlife Photographer of the Year 2014Natural History Museum. Helt enkelt en utställning av de bästa fotografierna på vilda djur – bilden ovan är en av en av vinnarna, tagen av Marsel van Oosten. Kostar £12.60 och bör nog bokas i förväg, den brukar vara jättepopulär! Biljetter och info här.

TRANSLATION: Two great London events soon: Feminism in London’s conference and the Wildlife Photographer of the Year exhibition at the Natural History Museum.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *