London

Stormdagar

Dam1

Nu är jag i London igen, tillbaks från ett Amsterdam som var så vansinnigt blåsigt! Första dagen var det bra väder, varmt och skönt, men då var jag ganska slut efter en sen tordagskväll och supertidigt flyg på fredagen. På lördagen däremot blåste det halv storm och när vi begav oss ut för att äta på kvällen såg vi en massa träd som fallit, bland annat över bilar som var parkerade vid en av kanalerna:

Dam2Det var väldigt dramatiskt och lite scary…:( Spårvagnarna slutade gå eftersom träd hade fallit över deras ledningar, så vi fick gå till restaurangen Indrapura på Rembrandtplein som var vårt mål för kvällen. De serverar rijsttaffel, en traditionell indonesisk/holländsk måltid som består av hur många olika goda smårätter som helst.

Food1 Food2Kan ju säga att det var något av den godaste asiatiska mat jag ätit, och jag har ätit jättemycket asiatisk mat! <3 Resten av sommaren håller jag mig nog i England, så snart kommer det mer Londontips här.

TRANSLATION: Just got back from stormy stormy Amsterdam trip, where me and my family saw trees that had crushed cars and wandered around in the rain! It was so much fun, despite the weather, and on Saturday night we had food at an Indonesian restaurant called Indrapura that was amazing. Love Amsterdam and would like to go back soon again, but I think it’s England for me for the rest of the summer, so expect more London tips soon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

En reaktion på “Stormdagar

  1. Pingback: Mot Amsterdam! | London


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *