London

Spatips

spa-london-hammamDet här är kanske ett lite konstigt tips mitt i sommaren, men det är därför det är ett tips…! Jag får muskelinflammationer hela tiden vilket är urjobbigt, och det blir liksom inte bättre av att jag jobbar framför en skärm mycket. Idag besökte jag York Hall Spa igen, för att faktiskt besöka spa:et och inte bara få massage. Och det visade sig att det bara kostar £10 (istället för £25) på måndagar, tisdagar och torsdagar resten av augusti! Kolla innan du går att du går på rätt dag, tisdag är bara för kvinnor. Fräscht, fint, och med en bastu som var het som helvetets förgård (90°-100°) – skönt eftersom de flesta engelska bastuar jag provat har varit lite mesiga. Aromaångbastun är också jätteskön, och kallbassängen…värt att spendera några timmar här, alltså.

TRANSLATION: I visited the Spa London at York Hall today because I’ve got a muscle inflammation that’s super painful, and discovered that it costs just £10 to visit on Mondays, Tuesdays and Thursdays for the rest of the month, instead of £25! Make sure you go on the right day – Tuesday is women’s only, and I think Monday’s is men and Thursdays mixed. Loved the super hot (90°) sauna, the plunge pool, the hot stone rooms – all good and definitely wroth spending a couple of hours in, it was super relaxing.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

En reaktion på “Spatips

  1. Pingback: ?????? från Arlöv | London


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *