London

Sfera & Clerkenwell London

Sfera1Så, för mitt jobb nu – frilansjournalist som skriver om mest design, men också lite konst, mycket mode, lite arkitektur, lite allt möjligt – får jag ofta nys om roliga nya samarbeten, events, etc. Igår fick jag tillexempel besöka fina butiken Clerkenwell London. Tills på lördag hålls där nämligen en utställning av produkter från Japans Sfera, ett möbelmärke och inredningsmärke som gör extremt snygga produkter.

Sfera2 Sfera4Allra finast var nog de här barnmöblerna, och det som skymtas bakom är en hundmöbel! Ganska lyxigt för jycken.

Sfera3Sferas produkter är mycket vackra och välgjorda, och det var kul att se så många på en gång; inspirerande att de var och en för sig inte såg ut att passa ihop, men när de alla sattes ihop blev det hur snyggt som helst eftersom de ofta gick ton i ton med varandra. Och butiken som utställningen hålls i, Clerkenwell London, är väl värd ett besök i sig.

Clerkenwell London2Såhär skrev jag om den i senaste Res: ”Clerkenwell London är ett coolt nytt ställe i, just det, Clerkenwell. Den stora lokalen har både en restaurang, en butik, ett vinbibliotek, och en skräddare, bland annat. Alla produkter är noggrant utvalda och butiken, som säljer både dam och herrkläder, accessoarer och mycket mer, är extremt väldesignad. Strosa runt i den fina lokalen, shoppa allt från smycken och kläder till kuddar och parfym, och avsluta med en drink eller middag i restaurangen. Ett riktigt kul nytt fynd i ett område som tidigare inte haft så många bra butiker.”

Clerkenwell London1Kanske något för den som vill julshoppa?

TRANSLATION: One of the best things about being a freelance journalist who mainly writes about design, fashion and other cultural things, is that you get to see a lot of fun, interesting products and go to great events. Yesterday I visited cool new design shop Clerkenwell London to see an exhibition by Japanese brand Sfera. Some really great products, and Clerkenwell London is a good stop if you want to do some Christmas shopping for a design lover.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

2 reaktion på “Sfera & Clerkenwell London

  1. Pingback: Julshopping | London Calling

  2. Pingback: ?????? från Arlöv | London


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *