London

Pop’s Kitchen

Min vän Marie är en seriöst bra kock. Så bra att hon har sin egen pop-up restaurang, Pop’s Kitchen, som jag åt på i fredags för första gången! Den ligger i Well Street Kitchen på Well Street nära The Gun, en av mina favoritpubar.

PK1På menyn stod en cocktail gjord på ängssyra, ingefära, lime och rom som var supergod, och som förrätt fick vi en matpaj gjord på salt fisk, ackee (kan inte hitta en översättning på det ordet, men det är en slags frukt) och en sallad med ananas och lime.

PK3Pop’s mat är en hyllning till Karibien och var så kul att äta, det finns mycket karibisk mat i London men jag äter det inte jätteofta. Huvudrätten var en riktigt, riktigt god kryddstark köttgryta med kokosnötdumplings. Den var hur god som helst, önskar att jag kunde laga den…!

PK2Och Marie var en superb värdinna. Skulle gärna gå på Pop’s nästa pop-up också! Mer info hittar ni här.

TRANSLATION: Last Friday I visited my friend Marie’s excellent pop-up restaurant Pop’s Kitchen at the Well Street Kitchen on Well Street, close to The Gun which is one of my favourite pubs (and which we visited after the dinner…!) Pop’s does excellent Caribbean food and I really loved it all – the saltfish tartlet starter, sorrell, rum, lie and ginger cocktail, amazing spicy beef stew with coconut dumplings, and ginger & lime cheesecake. Think I may very well go to the next one too and definitely recommend it! Also so nice to eat Caribbean food, which I like but seldom eat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

En reaktion på “Pop’s Kitchen

  1. Pingback: Green Rooms hotell i Wood Green | London


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *