London

Måndagsbåtbesök och designcocktails

Jag har fortfarande en massa saker att berätta om New York men för tillfället är det London Design Festival här, så det händer jättemycket kul saker i stan! Igår besökte jag Bert & May för att se deras samarbete med Darkroom, som visade sig vara jättefint. Det visades på Bert & Mays kanalbåt som jag alltid vill bo på!

London Monday - 1

Mycket snygga geometriska mönster, Darkrooms signaturstil. Kollektionen kan köpas från båten fram till slutet av året.

London Monday - 1 (1)London Monday - 1 (2) London Monday - 1 (3)

Allra bäst var badrummet i blåvitt! Skulle vara superfräscht att ha ett sånt hemma…

London Monday - 1 (4)

På kvällen mötte jag en kompis på trevliga Exmouth Market där det ligger en massa restauranger. Vi valde Morito som jag inte varit på på länge och blev verkligen inte besvikna, deras mat är fantastisk – kanske bäst tapas i London.

London Monday - 1 (5)

Kolla pilgrimsmusslorna!

London Monday - 1 (6)

Avslutade dagen med premiärfest på Clerkenwell London som är en superfin affär där jag alltid vill shoppa mycket. Hittade en ursnygg klänning, kollade på rolig design för designfestivalen (bland annat av mina favoriter Camille Walala och Granby Workshop; har intervjuat båda för Cool Hunting!) och drack cointreaudrinkar.

London Monday - 1 (7) London Monday - 1 (8)

En ganska värdig början på veckan, skulle jag säga.

TRANSLATION: Still have a lot of New York things to tell you but I’m back in London and it’s London Design Festival, so plenty of things to do here, too! Started the day at Bert & May yesterday with a peek at their cool Darkroom collaboration, which was shown on their barge that I always wanna live on. The collection is really cool – I especially loved the blue-tiled bathroom! It’ll be sold from the boat until the end of the year. Later in the evening I had dinner with a friend at wonderful Morito and ended the night at Clerkenwell London’s part for LDF. The store is so beautiful and I saw a dress I want to get as well, as some very cool designs from artists including Camille Walala and Granby Workshop. A really good start to the week!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

En reaktion på “Måndagsbåtbesök och designcocktails

  1. Pingback: ?????? från Arlöv | London


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *