London

Mot Amsterdam!

Yesss, snart är jag på väg mot Amsterdam! Blir borta hela helgen (fast tillbaks i tid för karnevalbesök på måndag…) så det blir kanske lite tystare än vanligt här. | Yesss, I’ll soon be on my way to Amsterdam! Gonna be gone all weekend (altho back in time for Carnival on Monday…) so it might be slightly more quiet here than usual.

Dam2-440x440

Sist jag var där, med min familj 2015, stormade det som tusan. DET hoppas jag inte händer igen, men jag tänker äta exakt samma födelsedagsmiddag som då, på indonesiska Indrapura. <3

Last time I was there, with my family in 2015, it was SO stormy. Really hope that doesn’t happen again, but I’m totally repeating my birthday dinner from that time, at Indonesian restaurant Indrapura. <3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

En reaktion på “Mot Amsterdam!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *