Los Angeles

Lake Hollywood

IMG_4392 IMG_4410

En promenad runt Lake Hollywood är ett lite mer low key alternativ till de hurtiga hikerna i hillsen. Aldrig har storstadsmyllret varit så nära men känts så långt borta. Sjön är ju egentligen ingen sjö utan en reservoar för dricksvatten så ned till vattnet kommer man inte. Men Lake Hollywood är ändå värd ett besök, med utsikt över både LA och Hollywoodskylten, plus en massa härliga hus som man bara kan drömma om att flytta in i.

IMG_4378

IMG_4380

A walk around Lake Hollywood is a more low-key alternative to the many hikes around the hills. You can’t access the lake since it is actually a reservoir, but the views are great and you get to see the Hollywood sign from a new angle. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *