Los Angeles

Afternoon Tea på The Peninsula

IMG_44521

Har man något att fira – eller bara vill vara lite extra lyxig, kan jag rekommendera att gå på Afternoon Tea på lyxhotellet The Peninsula i Beverly Hills. Är du, liksom jag, orolig för att inte bli mätt på några smörgåsar och kakor kan jag avslöja att det blir man. Så mätt att jag behövde ta en promenad runt Beverly Hills efter sittningen. Kom ihåg att boka, speciellt om du går hit på helgen!
The Peninsula Beverly Hills 9882 S Santa Monica Boulevard, Beverly Hills

IMG_4542

IMG_4544

Angelenos with something to celebrate flock to the The Peninsula for Afternoon Tea in order to feel extra Anglo-fancy. I didn’t have anything to celebrate more than finally getting to go after planing to for years. It was just as sophisticated and delicious as I had imagined.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *