Van life

Doris vs. Sanden 1-1

Strandencarl

Vi tog revansch på sanden! I torsdags lämnade vi magsjukebubblan på campingen och körde till en ny fantastisk strand, strax söder om Løkken och vet ni vad? Den här gången tog vi det mogna och genomtänkta beslutet att parkera på den hårt packade sanden, precis vid nedfarten till stranden ÄVEN fast att det var långt att gå till vattnet 😛

We got our revenge at the sand! This Thursday we finally got away to a new beautiful beach south of Løkken and do you know what? This time we took the mature decision to park on the hard sand, just at the beginning of the beach ALTHOUGH it was quite a long walk to the water 😛

strandenbella

strandensandslott

strandensand

strandensandkrok

strandendorisbak

strandensolnedmyggnät

strandensolnedg

All kärlek från ett soligt Danmark!

With love from a sunny Denmark!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *