Van life

Mysfrulle i San Sebastian

Måste bara tipsa om detta helt fantastiskt mysiga fik som vi ramlade förbi idag, när vi egentligen var på väg till ett annat ställe. Belgrado ligger på hörnet precis vid stranden Zurriola och har både frukost, lunch och middag. Atmosfären och inredningen är som en blandning av antikvariat och second handbutik, strösslat med lokala konst- och designerprylar – underbart helt enkelt. Plus att de har gratis wifi!

We just have to recommend this cozy place that we had breakfast in this morning and that we just stumbled upon on our way to another place. Belgrado is located in a corner just beside the beach Zurriola and has got both breakfast, lunch and dinner. The atmosphere and interior is like a mixture between an antiquarian and a second hand store, sprinkled with some local art and designer things – just  awesome in other words. And they have free wifi!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Mysfrulle i San Sebastian, 6.0 out of 10 based on 1 rating

En reaktion på “Mysfrulle i San Sebastian

  1. Pingback: Vår resa genom Europa | Van life


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *