Van life

En helt vanlig dag på jobbet

Vi frågade er på vår facebooksida vad ni var sugna på att se mer av, ”bilder att drömma sig bort till” låg helt klart i topp! Därför tänkte vi bjuda in er till den senaste tidens kontor ?

We asked you on our Facebook page what you wanted to see more of on the blog. ”Pictures that makes you dream away” was definitely the top answer! So we thaught we would invite you to our office ?

En stor del i drömmen med att leva på det här viset, är att få ett andhål från den (stundom) grå vardagen. Tanken är att få lägga tid på de saker som vi helst av allt vill hålla på med, men som vi inte kan leva fullt ut på, än. Carl håller på och skapar innehåll till en utställning som han ska ha när vi kommit tillbaka till Sverige.

One of the best things with living this way, is that you get a paus from your (sometimes) grey everyday life. Our plan has been to spend time on what we most of all want to do, but that we can’t always make a living out of, yet. Carl is making art for his next exhibition that he will have when we come back to Sweden.

Och jag håller på och skriver på ett manus, som förhoppningsvis ska resultera i en bok en dag. Något som har varit svårt att hitta tid och energi till, när det skulle göras efter jobbet eller på helger.

And I am working on a manuscript that hopefully one day will result in a book. Back home I found it hard to find time and energy for that, when it had to be done after work or on the weekends.

Förutom att vi själva kan välja vilken utsikt vi vill jobba till idag, kan vi även välja när på dygnet vi vill jobba. Calle föredrar morgon- och dagspasset, medan jag jobbar bäst under kvälls- och nattpasset. Vad skulle du göra om du inte behövde gå till jobbet varje dag?

Except the fact that we can choose the scenery to work infront of, we can also choose what time we want to work. Carl works best in the mornings and mid day, while I prefer evenings and nights. What would you do if you didn’t have to go to work every day?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
En helt vanlig dag på jobbet, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *