Van life

Van life by night

By night

När jag växte upp ute på landet i Norduppland brukade min familj ibland gå ut på balkongen under mörka, kalla vinternätter och titta på stjärnhimlen. Det var så magiskt att stå där tysta tillsammans och hoppas på att få se ett stjärnfall. Lika magiskt var det här om kvällen när vi tog ut kameran och stativet på Praia Do Amado. Se till att ha fullt ljus på din skärm så att du verkligen ser de fantastiska stjärnorna på de här bilderna ❤

When I grew up on the countryside in Sweden, me and my family used to go out on the balcony to have a look at the stars together. I remember it as magic to stand there silent and hope to see a falling star. Just as magic was the feeling when we brought out the camera on Praia do Amado the other night. Make sure you have full light on your screen to see the amazing stars on these pictures

Bynight2

Det är ju omöjligt att återskapa verkligheten, men det blev så himla häftigt när molnen stack upp bakom bergen, eller hur!? Och Doris gör sig ju alltid bra på bild, dag som natt!

It’s impossible to make it justice, but the clouds behind the mountains looks so cool on these pictures, don’t you think!?

bynight3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Van life by night, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *