Van life

HAPPY NEW YEAR!!!

Nio bilder från vår Instagram @swewanderlust

Gott nytt år och tack för all kärlek och alla fina kommentarer här på bloggen, på vår Facebooksida och på Instagram <3 Vi har haft ett helt magiskt 2016 med många härliga äventyr runt om i både Sverige och Europa. Ovan är de nio bilder på vår Instagram som ni hjärtade och kommenterade mest under året och det är uppenbart att ni gillar Doris lika mycket som vi gör!

Det är svårt att lista de bästa resorna eller naturupplevelserna under året, eftersom hela sista halvan av 2016 har varit en lång resa. Men här nedan kommer ändå topp tre från året som gått.

Happy new year and thank for all the love and nice comments here on the blog, on our Facebook page and on our Instagram <3 We’ve had a magic 2016 with a lot of adventures in Sweden and Europe. Here above you see the nine pics from our Instagram that you all have hearted and commented the most and it’s obvious that you love Doris as much as we do! 

It’s hard to pick out the best trips or outdoor experiences from 2016 since the whole second half of the year has been one long journey. But we have tried anyway and below you find our top tree from the year that’s about to end.


 • Alla turer till Torö stenstrand / All the surf trips to Torö

Calle står i vintervåtdräkt med surfbrädan under armen på Torö stenstrandJapp de flesta skulle nog göra väldigt mycket för att slippa kliva ner i fyragradigt vatten när vinden ligger på som värst, men inte om du är en hängiven surfare bosatt i Norden. Då är detta ren glädje!

Most of us would probably do anything to avoid getting down in four degrees celsius water, when the wind is blowing at it worst, but not if you’re a dedicated surfer living in Scandinavia. Then this is pure joy!


 • Resan genom Europa i Doris / The trip trough Europe in Doris

Bella och Carl i Doris, Carl kör och Bella gör peaceteckenJa ni som har haft koll på bloggen vet ju om att det har varit en resa späckad av äventyr, vacker natur och härliga möten. När vi sitter och kollar igenom de inlägg vi har gjort under resan är det med ett stort leende på läpparna. Helt klart ett minne för livet!

Those of you who have been following the blog knows that this long trip has been full of adventures, beautiful nature and wonderful people. When we look back at the blog posts we’ve done during the trip it is with a big smile on our faces. Definitely a memory for life!


 • Vandringen i Bogesundslandets naturreservat / Our hike in Bogesundslandets nature reserve

En brygga och ett träd i förgrunden, fruset vatten i bakgrunden

Okej i ärlighetens namn är det inte själva naturupplevelsen i sig som är den största anledningen till att denna vandring toppar vår lista. Det handlar snarare om hur vandringen avslutades. Efter flera timmars vandrande, Carl helt aningslöst njutandes av solen, jag så nervös att jag höll på att svimma – halade jag fram en champagneflaska ur väskan och frågade om han ville gifta sig med mig. Det ville han!

Hoppas att ni har haft ett fint år och att 2017 blir fullt av kärlek, naturupplevelser och resor – Gott nytt år!

To be honest it’s not the nature that makes this hike a given winner. It has got more to do with how it ended. After several hours of hiking, Carl completely clueless and me so nervous I could faint – I picked up a bottle of Champagne out of my bag and asked carl if he wanted to marry me. He did!

Hope that you also have had a good year and that 2017 will be filled with love, outdoor experiences and traveling – Happy new year!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
HAPPY NEW YEAR!!!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

2 reaktion på “HAPPY NEW YEAR!!!

  1. calleochbella Inläggsförfattare

   Tack så mycket Erik, jättekul att höra! Gott nytt ?

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *