Kanada

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Kanada. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Kanada

 • Kanada

  Djupt inne i kanadensiska British Columbias inre ligger regionen Kootenay. Här hittar man en unik skidkultur, djup snö och människor som lever för bergen. RES medarbetare Mattias Fredriksson har regelbundet rest dit i 15 års tid och kallar numera staden Nelson sitt andra hem.

 • Kanada
  Kanada

  Nya Templar Hotel i Toronto, tar verkligen gästens totalupplevelse på allvar. Inte bara det att hotellet ligger mitt i Torontos främsta shoppingdistrikt, en väldigt kort promenad från finansdistriktet, eller att transfer till och från flygplatsen sker i en glänsande Porsche Panamera.

 • Kanada
  Kanada

  En dyrköpt erfarenhet, men så maxad att den räcker livet ut. För ingen puderupplevelse slår helikopterskidåkning i Kanada. Häng med RES på en flygtur i Galena, British Columbia.

 • Kanada
  Kryssningar

  Kryssning i Nordamerika betyder inte enbart Karibien. Det finns flera rederier som kör rutter längs både öst – och västkusten och Kanada är ofta ett populärt stopp.