Nytt nummer i butik nu – Weekend special

Nytt nummer i butik nu – Weekend special

Nu är ett nytt nummer av RES ute i butikerna. Som en hyllning till våren väljer vi att fokusera på sjysta weekenddestinationer (men bjuder även på lite annat smått och gott från världen). 

Här är ett axplock av innehållet: 

Guide Barcelona: Vårweekend i Barcelona – det är en kortresa som aldrig slår fel så här års. Vår korrespondent Ida Mogren vet vilka uteserveringar som fångar flest solstrålar, vilka tapashak som serverar de bästa munsbitarna, vilka hotell som erbjuder den skönaste sömnen, var du hittar den bästa shoppingen och var du gör de roligaste utflykterna. Varsågod!

Glamping: Fenomenet glamping – en ordlek med "glamour" och "camping" – är ingen fluga utan här för att stanna. Kombinera campandets frihetskänsla med hotellets bekvämligheter och njut av en naturupplevelse med guldkant. 

Prag: Öst är öst och väst är väst och aldrig mötas de två? Jodå, i Prag förstås. I över tusen år har staden samlat ett brokig skara kulturer under ett och samma tak och tillsammans har de skapat en kosmopolisk cocktail få andra städer kan matcha. 

Island: Vandring genom grönskimrande lavafält. Glaciärer som kalvar på svarta stränder. Gömda vattenfall. Ridning intill heta källor. Valspaning. Island är resmålet för dig som gillar spännande och ombytlig natur. 

Zürich: Det bubblar under den polerade ytan i den schweiziska staden. Bland alla skinande banker växer en kreativ kulturstad med små kaféer, lokala designbutiker och alternativa barer fram. 

Singapore: Foodies se hit! Årets hetaste matdestination stavas Singapore. Det lilla landet, tillika staden, har en sprudlande matscen med influenser från Kina, Malaysia, Indien och Europa och siktar på att bli Asiens mathuvudstad nummer ett. 

Kroatien: Få platser runt Medelhavet har en sådan oemotståndlig dramatisk och vacker natur, dessutom bjuder byarna på intressanta upplevelser och kulinariska äventyr. Kroatien överaskar och förför med sina dolda pärlor längs kuststräckan. 

Trevlig RESa! 

Köp i närmsta butik eller direkt här. 

 

 

Publicerad: 2017-04-18