Ribalta

Ribalta

New York
Restaurang

Lär dig att svänga ihop en pizza som ett proffs, i en restaurang, tillsammans med en tvättäkta neapolitansk pizzaiolo. Pasquale Cozzolino har San Marzano-tomater i blodet, han driver krogen Ribalta där du och dina vänner får kavla upp ärmarna och strö mjöl i matsalen, mitt bland de andra gästerna. Cozzolinos pizza är en av stadens bästa, om ni ska lära er konsten kan ni lika gärna lära er av mästaren som smugglade hit hundraårig deggrund från Italien. Kursen kostar 130 dollar per person, exklusive dricks och moms, den tar cirka tre timmar och avslutas med middag och så mycket vin och öl ni orkar dricka. Enda kruxet är att ni måste vara ett gäng på minst åtta vänner.

Adress: 
48 E 12th St, New York, NY 10003, USA
Telefon: 
+1 212-777-7781
Öppettider: 
Måndag: 12:00 – 11:00 PM
Tisdag: 12:00 – 11:00 PM
Onsdag: 12:00 – 11:00 PM
Torsdag: 12:00 – 11:00 PM
Fredag: 12:00 PM – 12:00 AM
Lördag: 12:00 PM – 12:00 AM
Söndag: 12:00 – 11:00 PM