Bouillon pigalle
RESTAURANG

Bouillon pigalle

Paris

Om

Bouillon var namnet på en populär restaurangtyp under 1860-talet som serverade osålda bitar från slakteriet kokta i buljong för en billig slant. Moussié-familjen som redan äger flera hotell, restauranger och barer i de trendigare delarna av Paris, har gett nytt liv åt en gammal tradition. Knip en plats på terrassen om vädret tillåter och hugg in i specialiteter från det franska köket.

Kontaktinformation

Adress

22 Boulevard de Clichy, Paris

Telefon

+33 1 42 59 69 31

Öppettider
måndag: 12:00–00:00
tisdag: 12:00–00:00
onsdag: 12:00–00:00
torsdag: 12:00–00:00
fredag: 12:00–00:00
lördag: 12:00–00:00
söndag: 12:00–00:00

Läge

Annat du kanske gillar från Paris

Mer från res

Foto: Unsplash.

Intervju

Intervjun: Det här får du inte missa i Japan

För två veckor sedan öppnade Japans nationella turistorganisation, JNTO, sitt första kontor i Norden – i Stockholm. RES passade på att fråga direktören Kana Wakabayashi om hennes bästa tips i hemlandet.

Artikel

Poängnyheter: Därför finns SAS Eurobonus

För alla som flyger finns mängder av lojalitetsprogram på marknaden. Som i sin tur är allianser mellan olika flygbolag och erbjuder olika typer av nivåer och förmåner. Vi bad plattformen Chatflights poängexpert Jonas El Said förklara mer – och vi börjar med SAS Eurobonus.