uruguay, tidningen res, resa uruguay,

 

Here you can Buy Meridia online cheap

Nyhetsbrev


Prenumerera på RES nyhetsbrev
Namn
E-postadress
Leveransformat

RES bloggare


London Calling
Tillbaks i London och här är det...
Barcelona – En guides perspektiv
Pubilla del Taulat är en klassisk tapasbar,...
Backstage New York
De flesta amerikaner vet inte vad Labour...
Ich bin ein berliner
Boka in ! Berlin Food Week 7...
Tokyomania
En annan av de många platser jag...
Los Angeles, I'm Yours
Ni har väl inte missat att jag...
tallinnbaby
Kanala är estniska för hönsgård. Och det...
Den sydamerikanska drömmen
Fråga prick vem som helst om vart...
La Linda Ibiza
Ja, så känns det när man är...
We don't backpack
På Third Street i Santa Monica finns...
redaktionsbloggen
Om du befinner dig i Stockholm nästa...

Läsarbloggar


Desires
Den charmiga staden Bergen är inkörsporten till...
California Dreamin'
Jag är som ni kanske förstått ganska...
Halva natten gick åt till tankar. Min...
worldwide
En rolig stadsdel i storstaden Tokyo är...
Mariajoson
I havet av alla lunchrestauranger i centrala...

Redaktionen gillar


Adam Tensta
Musikern Adam Tensta tipsar  om sina egna favoritresmål och -adresser både inom och utanför Sveriges gränser. Läs mer»

Stjärntipset
Drömmen om Italien

Filippa Lagerbäck leder i vår programmet Drömmen om Italien. För RES berättar hon om sina favoriter i världen. Läs mer»


Trendspanarna
James Lohan

James Lohan, ena halvan bakom hotellguiderna Mr & Mrs Smith ger dig svaren på hur vårt framtida resande kommer se ut.   Läs mer»

CityguideKöpenhamn

I vår cityguide till Köpenhamn hittar du tips till hotell, restauranger, barer, klubbar, affärer och sevärdheter. Följ med till de bästa adresserna. Läs mer

Facebook Fanbox 1.5.x.0
RES – cityguider, resereportage, resebloggar, resor

En uppgörelse med Indiens g-punkt

Indien
Ingen joint utan en eld. Det gamla drogparadiset Goa har dammat av sina portugisiska kolonialbyggnader och byggt boutiquehotell och finrestauranger på stranden. Nu vill RES Zac O’Yeah slå sig till ro i Indiens nya g-punkt, mitt bland trillande änglar och ryska mafiosos i badbyxor. Goa
”Änglar?” antecknar jag på min lista precis innan den sprattlande kvinnan landar vid mitt bord, spiller ut min Belo och hennes Planet Goa-fallskärm draperar sig över serveringen.
Läs mer
 

Dags att sluta noja över vikten

Tips
Digital vågpryl Övervikt på bagageinvägningen är en tråkig start på resan. Nu är det dessutom helt onödigt. Med denna nya digitala våg kan du lätt väga in och packa om innan du lämnar hemmet. Den är också smidig att ta med på resan om du tillhör sorten som ofta kommer hem med aningen mer packning än när du lämnade Sverige.

Pris: 369 kronor
Webb: www.resklar.se
 

Välj nytt land

Häng med på skoutställning i London

England
Med en blandning av hantverkstradition, italienskt skinn, handsydda sulor och skulpterade klackar vill Tracey Neuls visa att skomakeri kan och ska betraktas som vilken konstform som helst.
I februari hänger hon ut sina verk under modeveckan i London.

foto: tracey neuls
Tracey Neuls
I snart tio år har kanadensiskan Tracey Neuls designat skor enligt filosofin att de är mer än bara ett plagg. Med prestigefyllda priser från Royal society of art och erbjudan att ställa ut på Barcelonas moderna museum är det inte någon större överraskning att hon själv lanserar en utställning under tre intensiva veckor i vår där kommers möter konst.
Läs mer
 

Surfa akademiskt i England

England
Surfa i södra Englandsport & evenemang Att hitta ett semesterresmål där både strand, frilusftsliv, stad och kultur ingår är inte alltid det lättaste.
    Kanske kan grevskapet Dorset i England råda bot på detta. 
    Där öppnar nämligen landets första surfakademi i höst.
Läs mer
 

Medelhavsmat i TriBeCa

USA

Kött eller fisk? Italienskt eller franskt? På nyöppnade Trigo restaurant i New York kan du välja i en svenskdesingad lokal som minner om Medelhavet.
foto: felix de voss
Trigo

Läs mer
 

Fem klassiska toppar i Alperna

Österrike
Det finns hundratals skidorter i Alperna, men bara några riktiga klassiker. RES skidexpert Mattias Fredriksson guidar dig till fem av dem.

september 1864 slog hotellägaren Johannes Badrutt vad med fyra av sina gäster, som bott på hotellet i Sankt Moritz över sommaren. Badrutt hävdade att Sankt Moritz var vackrare på vintern och inte alls så mörk och hemsk som många trodde. Han erbjöd sina gäster att komma tillbaka till julhelgen och stanna sålänge de behagade – hade han fel skulle han bjuda dem på resan mellan London och Sankt Moritz.
Sankt Moritz – Lyxigast i Alperna
Läs mer
 

Spara pengar på flygbiljetten

Tips

Save on airfare secrets - Tony Morrison.jpgVisste du att du kan halvera priset på din flygbiljett om du bara beställer på rätt dag och ställer rätt frågor till flygbolaget? Det hävdar i alla fall Tony Morrison som skrivit e-boken Save on airfare secrets.
Morrison fick sparken från ett amerikanskt flygbolag efter 16 år som anställd och bestämde sig för att skriva en bok om kryphålen i biljettbokningssystemen.
Boken är indelad i avsnitt med enkla, kluriga och fula, men rakt igenom lagliga, knep att få tag på de billigaste flygbiljetterna.

Läs mer
 

Premiär för världens grönaste hotell

USA
Phil Shelburne är en pionjär inom amerikansk grön arkitektur och när han fick uppdraget att designa ett ekologiskt hotell i Napa Valleys vindistriktlämnades inget åt slumpen.
I veckan slår han upp dörrarna till Bardessono, världens mest miljövänliga lyxhotell.

foto: Aubrie pick & colin finley
Foto: Aubrie Pick.jpg
Familjen Bardessono invandrade från Italien för snart åttio år sedantill vindistriktet i Napa Valley. För några år sedan gav de PhilShelburne uppdraget att bygga ett hotell som både ekologiskt ochestetiskt skulle smälta in i omgivningarna.
Läs mer
 

"Is there gluten in the food?"

Tips
allergibild.jpgäta Hur frågar du konditorn i Alger om halvan innehåller nötter? Att resa med matallergi är inte det lättaste, men nu kommer en bok som underlättar när du är utomlands. 
No thanks, I'm allergic är ett oumbärligt hjälpmedel för den allergiske globetrottern.
Här kan alla gluten-, nöt- och laktosintoleranta lära sig enkla fraser för att beskriva sin allergi på 33 olika språk eller helt enkelt slå upp den thailändska texten för nötallergi i boken och visa för den oförstående kyparen på Khao San Road i Bangkok
Läs mer
 

Choice hotels miljöcertifierar

Sverige
www.freephotos.comHotellkedjan Choice hotels Scandinavia tar ett grönt grepp och miljöcertifierar sin verksamhet. Samtliga 160 hotell i Skandinavien ska genomgå en så kallad ISO-certifiering under 2009. ISO-standarden kräver att hotellen arbetar kontinuerligt för förbättrat miljlöarbete. Projektet involverar 8 500 anställda i Sverige, Norge och Danmark. Redan under 2008 miljöcertifierades sex hotell, däribland Comfort Hotel och Clarion Collection Hotel Temperance i Malmö.
 

Bohemiskt boende bygger om

USA
1912 fylldes hotellet av överlevande från Titanic, ett decennium senare var det tillfällig hemvist för stadens tillresta sjömän. Men mest av allt är The Jane i Greenwich village en mötesplats för vagabonder och tillfälliga turister med 'more dash than cash'.
foto: gregory goode
the jane cabin room.jpg
Under hösten har hotellet restaurerats och man hyr nu ut tvåhundra rum för den som letar efter svunna tiders bohemiska Big apple. Ett femtiotal dubbelrum är utrustade med badrum, medan majoritetenpåminner om en första klass tågkupé från förra sekelskiftetmed gemensamt bad och dusch längst ner i korridoren. Här kan man hyra ett rum över en weekend eller bosätta sig i två månader.
Läs mer
 

På besök i världens bästa restaurang

Japan
A day at elBulli
mat och dryck
Du kanske aldrig kommer att få ett bord på världens bästa restaurang. Men nu kan du åtminstone prova på några av Ferran Adriàs världsberömda recept själv hemma.
I A day at elBulli får läsaren följa med till den katalanska kustorten Roses och in i köket på elBulli som röstats fram som världens bästa restaurang fyra gånger på 2000-talet.
Boken är ett dokument över det exceptionella arbete som Adrià och de andra fyrtiotvå mästerkockarna lägger ner en helt vanlig dag på jobbet.
Läs mer
 
<< Första < Föregående 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Nästa > Sista >>
Sida 76 av 104Destinationer

Cityguider

Bloggare

London Calling
Tillbaks i London och här är det...
Barcelona – En guides perspektiv
Pubilla del Taulat är en klassisk tapasbar,...
Backstage New York
De flesta amerikaner vet inte vad Labour...
Ich bin ein berliner
Boka in ! Berlin Food Week 7...
Tokyomania
En annan av de många platser jag...
Los Angeles, I'm Yours
Ni har väl inte missat att jag...
tallinnbaby
Kanala är estniska för hönsgård. Och det...
Den sydamerikanska drömmen
Fråga prick vem som helst om vart...
La Linda Ibiza
Ja, så känns det när man är...
We don't backpack
På Third Street i Santa Monica finns...
redaktionsbloggen
Om du befinner dig i Stockholm nästa...