uruguay, tidningen res, resa uruguay,

 

Here you can Buy Meridia online cheap

Nyhetsbrev


Prenumerera på RES nyhetsbrev
Namn
E-postadress
Leveransformat

RES bloggare


London Calling
Londontips i veckan - bioeventsen verkar fantastiska!...
Barcelona – En guides perspektiv
Nu var det ett tag sen jag...
Backstage New York
Intima gigs, industrilokal, fotobås, provlyssningstationer och massa...
Ich bin ein berliner
Nu tar jag semester på riktigt i...
Tokyomania
Kvarteren runt stationen i Ueno är fulla...
Los Angeles, I'm Yours
Just nu är jag i Sverige på...
tallinnbaby
Förra årets Kultuuritolm var en av sommarens...
Den sydamerikanska drömmen
Något har hänt, jag har förändrats. Jag har...
La Linda Ibiza
Jag bor på den lilla ön Ibiza,...
We don't backpack
På Rose Avenue , Venice finns ett...
redaktionsbloggen
Ett tips till alla er som befinner...

Läsarbloggar


 
lace wigs wholesale
Välkommen till Res.se. Det här är ditt...
De senaste åren har mina två minnesotiska...
worldwide
Jigukudani Monkey park ligger ca 1 timme...
B&B värdinnans Blogg
Hej! Som ni vet driver jag en B&B...
 
kalintaylor
Välkommen till Res.se. Det här är ditt...

Redaktionen gillar

Stjärnkrögarnasfilialer

RES tipsar om fem restauranger som har bytt ut tryffel och kaviar mot hamburgare och friterad kyckling. Läs mer»

Stjärntipset
Jamie Oliver

Jamie Oliver delar med sig av sina favoritrestauranger i London. Läs mer»


Trendspanarna
James Lohan

James Lohan, ena halvan bakom hotellguiderna Mr & Mrs Smith ger dig svaren på hur vårt framtida resande kommer se ut.   Läs mer»

CityguideAmsterdam

I cityguiden till Amsterdam hittar du tips till hotell, restauranger, barer, klubbar, affärer och sevärdheter. Följ med Micha van Dinther till de bästa adresserna. Läs mer

Facebook Fanbox 1.5.x.0
RES – cityguider, resereportage, resebloggar, resor

Choice hotels miljöcertifierar

Sverige
www.freephotos.comHotellkedjan Choice hotels Scandinavia tar ett grönt grepp och miljöcertifierar sin verksamhet. Samtliga 160 hotell i Skandinavien ska genomgå en så kallad ISO-certifiering under 2009. ISO-standarden kräver att hotellen arbetar kontinuerligt för förbättrat miljlöarbete. Projektet involverar 8 500 anställda i Sverige, Norge och Danmark. Redan under 2008 miljöcertifierades sex hotell, däribland Comfort Hotel och Clarion Collection Hotel Temperance i Malmö.
 

Bohemiskt boende bygger om

USA
1912 fylldes hotellet av överlevande från Titanic, ett decennium senare var det tillfällig hemvist för stadens tillresta sjömän. Men mest av allt är The Jane i Greenwich village en mötesplats för vagabonder och tillfälliga turister med 'more dash than cash'.
foto: gregory goode
the jane cabin room.jpg
Under hösten har hotellet restaurerats och man hyr nu ut tvåhundra rum för den som letar efter svunna tiders bohemiska Big apple. Ett femtiotal dubbelrum är utrustade med badrum, medan majoritetenpåminner om en första klass tågkupé från förra sekelskiftetmed gemensamt bad och dusch längst ner i korridoren. Här kan man hyra ett rum över en weekend eller bosätta sig i två månader.
Läs mer
 

Välj nytt land

På besök i världens bästa restaurang

Japan
A day at elBulli
mat och dryck
Du kanske aldrig kommer att få ett bord på världens bästa restaurang. Men nu kan du åtminstone prova på några av Ferran Adriàs världsberömda recept själv hemma.
I A day at elBulli får läsaren följa med till den katalanska kustorten Roses och in i köket på elBulli som röstats fram som världens bästa restaurang fyra gånger på 2000-talet.
Boken är ett dokument över det exceptionella arbete som Adrià och de andra fyrtiotvå mästerkockarna lägger ner en helt vanlig dag på jobbet.
Läs mer
 

Dagens tips - bästa taxin till flygplatsen

Japan
taxibild.jpgtips Massor med packning och dåligt med tid. Taxi till flygplatsen är ofta en nödvändighet, men det kan skilja rejält i pris mellan olika bolag. Nu finns sajten www.taxipriser.se där du kan jämföra fasta priser till landets sörsta flygplatser på förhand. Dessutom väntar vi med spänning på första inlägget i nystartade Taxichaffis-bloggen.
 

Gastronomins huvudstad finns i Japan

Japan
Just nu färdas världens bästa kockar till Japans Kyoto. Anledning: rena smaker, asketisk kökskonst och renodlade traditioner.
Text Petter Bjerke Foto Susanna Blåvarg
Kyoto
RES Petter Bjerke har vispat te och lunchat på tolv sorters tofu i världens mest unika matstad. Ta en tugga jäst sjöborre och njut.
Förra året förflyttades världens gastronomiska centrum från Frankrike till en liten arkipelag i Stilla havet. När Guide Michelin släppte sin första japanska utgåva fick Tokyo överlägsna hundranittioen stjärnor i ett slag. Paris har sextiofem. New York ynka fyrtiotvå.
Läs mer
 

Spa för finsmakare i Moskva

Ryssland
Pokrovka HotelRyssland är kanske inte det land du förknippar mest med en skön spahelg.

MEn i de förmögna oligarkernas kölvatten kommer nu en mindre boom med spacentran som likt resten av Rysslands importerade vanor från väst har en touch av lyx. Text johanna frändén
Läs mer
 

Läsarfråga – Äta och bo på Gotland

Sverige
FRÅGA Hej! Vi är en familj på tre personer som ska tillbringa två veckor på Gotland i sommar. Är det för lång tid? Ska vi bo i Visby hela tiden eller utanför stan? Kan ni rekommendera några restauranger? Vi använder oss ofta av RES för att få bra tips och inspiration när vi reser och hoppas på det även denna gång. Tack på förhand!
/Mvh Håkon U

Läs mer
 

Bo i byzantiskt munkkloster

Turkiet
Foto: Andus Emge I det mytomspunna området Cappadocia, mitt i det turkiska inlandet ligger Fairy chimney inn. Det är ett guest house inrymt i ett gammalt byzantinskt munkkloster med en mer än 1500 år lång historia.
foto andus emge

Här, i den uråldriga byn Göreme, tillverkade munkar vin redan på 500-talet. Förutom nödvändiga bekvämligheter har väldigt lite ändrats i byggnaden sedan dess.
Läs mer
 

Luncha till opera i London

England

Londonoperan bjuder på lunchkonserterkultur Att fylla en långhelg eller vecka i London med aktiviteter är sällan något problem. Velar man mellan en kväll på operan och en kväll i Europas bästa uteliv finns nu ett fullgott alternativ för att hinna med både och.
I ett försök att nå ny publik tar Londons kungliga opera nya grepp och lanserar lunchkonserter varje måndag.

Läs mer
 

Restauranger i Miamis South Beach

USA
South Beach, Miami fortsätter att vara USA:s magnet för välbärgade turister, partysugna hipsters och soltörstande kändisar. Vi guidar till de bästa restaurangerna i South Beach Miami.

I South Beach finns det mesta en verklighetsflyende kan tänkas längta efter: palmer, k-märkta art deco-hus, pastellfärger, vit minimalism, adrenalintriggande orkanrisk, latinos och amerikaner, fine dining i varje gathörn, skinande sportbilar, beachklubbar och gamla kokainpengar som blivit flådiga hotell och lyxcondos.
Miami
Läs mer
 

Phuket deluxe - en makeover à la Mallis

Thailand
Phuket hungrar efter lyx och välbeställda turister, som motvikt till öns charterinvasion. Funkar det? Visst. RES har testat fyra boenden i den övre priskategorin.


Phuket håller på att göra en Mallis. Gå från ett massturistmål till ett resmål med guldkant. Visst rasar turisterna fortfarande in med charterplanen, bussas till storhotellen och flockas kring buféer och pooler. Gott så. Phuket är och kommer att förbli ett stort resmål för hundra tusentals soltörstiga svenskar. Men nu har de lite mer kräsna resenärerna hoppat på flyget och antalet riktigt bra hotell har börjat nå en kritisk massa. SÖK FLER HOTELLPool i Phuket
Läs mer
 

Dagens tips - att undvika hotelldöden

USA
Hitta bästa hotellrummetboende En resa utan oväntade inslag är en tråkig resa. Men det finns roligare upptäkter att göra än att hotellrummet man bokat är för rökare eller att sängmadrasserna är så hårda att du inte kan sova.
    RES ger dig tre tips på sajter att besöka inför resan för att slippa obehagliga överraskningsmoment för boendet.
Läs mer
 
<< Första < Föregående 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Nästa > Sista >>
Sida 76 av 103Destinationer

Cityguider

Bloggare

London Calling
Londontips i veckan - bioeventsen verkar fantastiska!...
Barcelona – En guides perspektiv
Nu var det ett tag sen jag...
Backstage New York
Intima gigs, industrilokal, fotobås, provlyssningstationer och massa...
Ich bin ein berliner
Nu tar jag semester på riktigt i...
Tokyomania
Kvarteren runt stationen i Ueno är fulla...
Los Angeles, I'm Yours
Just nu är jag i Sverige på...
tallinnbaby
Förra årets Kultuuritolm var en av sommarens...
Den sydamerikanska drömmen
Något har hänt, jag har förändrats. Jag har...
La Linda Ibiza
Jag bor på den lilla ön Ibiza,...
We don't backpack
På Rose Avenue , Venice finns ett...
redaktionsbloggen
Ett tips till alla er som befinner...