Sverige

Sverige

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Sverige.  Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter. 

 

Artiklar om Sverige

Matupplevelse mitt i naturen

I sommar utlovas en exklusiv kulinarisk upplevelse i den Svenska och Danska naturen. Två pop up-restauranger slår upp dörrarna – men bara för en dag.

Kryssa och vandra i Sverige i sommar

Äventyr eller lugn och ro, hav eller land och stad eller natur - har du beslutsångest inför semestern? Då kanske vandringskryssning är rätt typ av resa för dig.

Ny app guidar till Sveriges natur

Nu kommer appen för dig som vill upptäcka den svenska naturen. I Naturkartan hittar du över 6000 områden, platser och leder. 

Clarion hotel satsar på urbana trädgårdar

Clarion Hotels restaurangkoncept Kitchen & Table satsar på grönt och hållbart genom att satsa på egna ekologiska odlingar på hotellens tak och mikroodlingar i restaurangerna.

Luncha ute blir allt dyrare

Lunchpriserna i Sverige fortsätter att öka enligt en årlig undersökning från restaurangguiden Gastrogate. För en lunch får du i dag punga ut med i snitt 94,40 kr.  

Finpizza på nolltid - ny restaurang öppnar i Moodgallerian

Ambitionsnivån är hög när dörrarna slår upp till den nya restaurangen 1889 i Mood-gallerian i Stockholm. Konceptet går ut på att servera kvalitativ snabbmat i en lyxig miljö.

Scandic vill minska matsvinnet

Hotellkedjan Scandic vill minska matsvinnet och erbjuder därför gäster att köpa gårdagens frukost, lunch, konferensfika eller middag för halva priset. 

Nu kan du boka bussbiljetter till sommarens festivaler

Nu öppnar Swebus biljettbokningen för festivalresor till Bråvalla, Roskilde, Sweden Rock och Dreamhack Summer. 

Calle Schulman i köket på Silja Line

Silja Line samarbetar med medieprofilen Calle Schulman i fyra nyproducerade filmer för att presentera fartygets matutbud. 

Alltid drömt om att kunna flyga? Wingsuiten för alla är här

Har du alltid drömt om att kunna flyga? Då ska du testa det här.