Phuket, Thailand: Hotell i Phuket
Thailand

Hotell i Phuket

Semesterfavoriten Phuket svämmar över av lyxiga resorts och härliga strandbungalows. Det är dock inte alltid så lätt att veta vad man ska välja och vad som verkligen är bra. RES ger dig ett par tips på traven – från isolerat i vacker sluttning till kändisarnas favorithotell.

 

Resort

 

3 hotell i Phuket

The Chedi Phuket
Femstjärniga designhotellet the Chedi Phuket delar strand med legendariska Amanpuri. Jämfört med sin uberlyxiga granne är Chedi dock mer nedtonat och har fokuserat på design och bekvämlighet i sina bungalows. Chedi ligger i en sluttning precis ovanför en isolerad och vacker strand ungefär 20 minuter ifrån suset och duset på Patong Beach . En nackdel är att du måste åka taxi för att exempelvis äta på andra restauranger än de som hotellet har. Fördelen är såklart den lugna och exklusiva atmosfären. Chedi Phuket har tre restauranger, Spa, bibliotek, tennisbana och swimmingpool.
118 Moo 3 Choeng Talay, Phuket
+66 076-324017‎

Anantara Phuket Resort & Spa
Antantara har bara varit öppet i drygt ett år men har redan placerat sig högt upp på listan över attraktiva hotell i regionen och finns exempelvis med på amerikanska Conde Nast Traveller’s hot list under 2009. En kvarts bilresa från Phukets flygplats ligger resorten byggt kring en lagun och därmed bara fotsteg från stranden och havet. Var och en av lyxvillorna som utgör boendet har egen pool samt bubblande barkar ute i det fria.

888 Moo 3 ,Tumbon Mai Khao, Amphur Thalang, Phuket
+66 (0) 7633 6100

Lediga rum & priser

Twinpalms Phuket Resorts
Att Twinpalms är den mest tidsenliga, spännande och stylish resorten i Phuketområdet just nu står det på hemsidan. Detta kanske de celebra gästerna kan vittna om? De har nämligen varit många – Kung Carl Gustav, Tyra Banks och Sven Göran Eriksson (”Svennis”) är några av de som har bott här. Att vara ett unikt femstjärnigt boutiquehotell kombinerat med avskild resort är Twinpalms motto.
06/46 Moo 3, Surin Beach Road, Cherng talay, Surin / Kamala, Phuket,
+ 66 76-316500

Lediga rum & priser


Läs mer om Twinpalms Phuket Resort och några andra hotell i Johan Lindskogs artikel Phuket Deluxe – en makeover á la Mallis

Har du Thailand-cravings? Vi ger dig fler tips här

Fler hotell i Phuket

Publicerad: 2009-12-09