Uber överallt
Tips

Uber överallt

Uber må vara avskytt av taxiförbundet, men man kan inte anklaga företaget för att ligga på latsidan när det gäller att hitta på innovativa tjänster för sina anhängare. Att samma app går att använda i hela världen är ju redan käckt, men faktum är att det finns fler finesser med tjänsten utöver att bli transporterad i bil från A till B.

För den som planerar en resa till Kroatien finns till exempel Uber Boat. Tjänsten fungerar både som transfer mellan fastland och öar, samt som ett båtäventyr som tillåter resenärer upptäcka gömda stränder och närliggande båtar. Detta går smidigt att beställa rakt i Uber-appen.

Andra tjänster som Uber hittat på är Uber Wine, som går ut på att Uber kör runt sina passagerare under en dags vinprovningstur i Santa Barbaras vindistrikt – en ytterst dum aktivitet att göra med hyrbil. Och i flera städer i Asien finns Uber Moto, där du blir upphämtad på motorcykel. Perfekt om du reser ensam och bilarna sitter fast i trafikstockning. Eller varför inte boka en helikoptertur mellan Nice och Canne med en Uber Copter på Franska Rivieran?

uber.com

Publicerad: 2019-01-09