Upptäck Skånes nya spa
Hotell

Upptäck Skånes nya spa

The Lodge, beläget i skånska Genarp bygger nytt spa med en tolv meter lång infinitypool, sparitual, en kallvak, fyra nya behandlingsrum, en yogasal och flera olika bastur. ”Eagle´s Nest” byggs på en av Skånes högsta punkter med 167 meter över havet.

Text: Malin Nilsson

The Lodge är ett countryside boutiquehotell som är byggt i New England-stil. Här får du njuta av Skånes natur, lugn och ro och ta del av det nybyggda spat. Slå dig ner i restaurangen som bland annat erbjuder söndagsbrunch och afternoon tea.

– Fantastiska bad- och Spaupplevelser har varit vår måttstock när vi designat det som vi tror blir ett av Sveriges mest avstressande Spa. Vi har kryddat med spännande influenser hämtade från de mest exotiska Spa vi upplevt på våra resor runt om i världen. Eagle´s Nest blir en plats att komma till för att njuta och samla kraft av naturen, säger Henrik Holmqvist, VD på The Lodge.

– Vi räknar med att vårt Spa blir en reseanledning till denna fantastiska del av Skåne som är lite oupptäckt, trots närheten till Köpenhamn, Malmö och Lund. Eagle´s Nest kommer i princip alltid att vara öppet. Dagspa- och weekendgäster kan komma när de vill mellan klockan sju på morgonen till klockan elva på kvällen. Våra konferensgäster kan välja mellan olika skräddarsydda upplevelser som t.ex. Sparitual och Saunagus. För de som bara vill mysa är vår Spalounge med tre öppna spisar och champagnebar det givna valet, fortsätter Henrik.

Deras befintliga spa kommer stängas på sensommaren och samtidigt öppna upp den nya ritualen och relaxen. Eagle´s Nest är planerad att öppnas någon gång under slutet av 2018.

Publicerad: 2018-05-04