Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om USA. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om USA

 • USA
  Nyhet

  Om du någonsin har planerat en resa i Arizona så har du under googlesearchen utan tvekan stött på The Wave – en plats som inte får missas om man har vägarna förbi. För att möta den stora efterfrågan vill man nu utöka antal besökare som har tillstånd att besöka platsen, skriver Expressen.

 • USA
  Tips

  Frihetsgudinnan, Times Square, Brooklyn bridge och Central Park. Om du tror att du har sett allt i New York så har du fel. I världens metropol finns det oändligt mycket att upptäcka och göra. Här kommer åtta tips för dig som kanske besökt New York ett par gånger. 

 • USA
  Nyhet

  Drömmer du om att åka till rymden? För drygt 2,4 miljoner kronor kan din dröm bli sann. Virgin Galactic satsar på att köra kommersiella resor till rymden i slutet av året, skriver Travel + Leisure.

 • USA
  Tips

  Att hitta bra restauranger i matmekkat New York är ingen större bedrift. Det svåra är att sålla bort de halvbra och hitta de riktiga pärlorna.

 • USA
  Tips

  Los Angeles är i ständig förändring och här finns alltid nyöppningar eller nya heta trender. Nedan följer fem färska tips i drömmarnas stad från vår LA-korre. 

 • USA
  Tips

  New York är en given stad för shoppingfantasten. Här finns allt. Lyxiga butiker, outlets, second hand och turistiga souvenirbutiker. Vill du hitta något utanför Tiffanys, Forever21, Macys och Bloomingsdales kommer här tre originella tips från vår New York-korre. 

 • USA
  Nyhet

  Det finns mängder av coola infinitypooler runt om i världen. Den 15 maj öppnar en 19,5 meter lång bassäng på flygplatshotellet TWA Hotel på New Yorks flygplats JFK som kanske kommer att ta hem priset som världens coolaste. 

 • USA
  Hotell

  Hotellet Sister City har slagit upp dörrarna i metropolen New York. Med filosofin "Less, but Better" hämtar hotellet inspiration från finsk bastukultur och minimalism.

 • USA
  Reportage

  I den kaliforniska öknen har en fågel Fenix rest sig. Under två årtionden har Palm Springs, ökenmodernismens födelsestad och lekplats åt 1930-talets Hollywoodstjärnor, arbetat sig upp från glömska till populär och trendig oas i öknen.

 • USA
  Tips

  Las Vegas lämnar du inte utan historier att berätta. Här lägger du ditt vanliga liv på hyllan ett tag och kliver in i ett konstgjort neonlandskap av shower, spel och bröllop. Här kommer fem tips på barer i staden som du inte får missa.