New York

Yoga in the park

large_THURSDAY-4

Själv har jag tappat allt tålamod för yoga, även om jag en gång i tiden var en obotlig Ashtanga fantast, men att göra yoga utomhus är en helt annan grej, det är till och med underhållande, metropolens alla svischande ljud bjuder på ytterligare en dimension när man försöker sträcka sig ännu en millimeter rakare.  Mitt i Bryant Park kan du downward-dogga dig två gånger i veckan i den lilla lummiga oasen som ligger inklämd vid 42a gatan, bakom huvudbiblioteket på femte avenyn.  Varje tisdagsmorgon mellan 10.00 och 11.00 samt torsdagar mellan 18.00 och 19.00 fram till den 24e september.  Mattor finns att låna, det enda du behöver är dina mest city-chica mjukiskläder.  Bästa av allt?  Det kostar gratis!  OSA här: http://yoga.bryantpark.org.

large_THURSDAY-1

Personally I don’t have the patience for yoga any longer, even though I was a real Ashtanga fiend at one point, but to do yoga outdoors is different, it’s actually entertaining to try to align yourself perfectly while listening to the sounds of the Big Apple.  You can get your downward dog on twice a week in Bryant Park, the little patch of greenery that is wedged in along 42nd Street, right behind the public library on Fifth Avenue.  Every Tuesday morning between 10 and 11 am, and on Thursdays 6 to 7 pm, until September 24th.  There are mats to borrow, the only thing you need to do is don your most city-chic workout outfit.  Best of all?  It’s free!  RSVP here: http://yoga.bryantpark.org.

large_TUESDAY-9

Photos courtesy of Flavorpill.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Yoga in the park, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Detta inlägg postades i Do as the locals, Gör som lokalbefolkningen, Local, New York, Non-tourist, The Big Apple, Tidningen RES, Yoga den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *