New York

Tel Aviv Beach Scene

DSC_3737 copy DSC_3749 copy

Solnedgång, strand, sand mellan tårna, en kall öl, en spontan samling där vem som helst får ta med sig trummor och joina slagverksentusiasterna som ses varje fredag där Banana Beach krockar med det underbart skavda, övergivna och grafitti-stänkta delfinariet.  Fredagslediga, badbyxklädda skönheter slår sig ner på asfalten vid playans ände och börjar guppa i takt med rytmerna, somliga dansar, andra passar på att visa upp sina muskler.  Alla har kul.  Ibland behöver man inte text, dessa bilder talar för sig själva.  Tel Aviv magi när den är som bäst…

DSC_3708 copyDSC_3720 copy

Sunset, beach, sand between your toes, a cold beer, a spontaneous gathering where anyone can bring drums and join the percussion enthusiasts who get together every Friday where Banana Beach collides with the fabulously flawed, abandoned and graffiti-sprayed dolphinarium.  Shabbat-spirited, weekend-reveling bathing tog-clad beauties take a seat on the asphalt by the edge of the playa and start to bop to the rhythm, some of them dance, others take the opportunity to show off their muscles.  Everyone is having a groovy time.  Sometimes words are superfluous, these pictures speak for themselves.  Tel Aviv magic at its best…

DSC_3778 copyDSC_3760 copyDSC_3726 copy

DSC_3703 copyDSC_3670 copyDSC_3663 copyDSC_3665 copyaDSC_3555 copyDSC_3605 copyDSC_3606 copy

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i beyond NY, Bortom NY, Do as the locals, Gör som lokalbefolkningen, Israel, Local, Non-tourist, Resor, Tel Aviv, Tidningen RES, Travel, Utanför NY den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *