New York

The Norman Hotel Tel Aviv – en ny favorit/a new favorite

 

nor_pool_013_hr_0

Är du på väg till Tel Aviv och vill bo kungligt?  Då finns det ett ypperligt ställe att rekommendera:

Norman Hotel är Tel Avivs absolut topphotell, en liten boutique-juvel som är glamouröst Greta Garbo-sval och tidlöst behagfull.  Hotellet ligger inhyst i två grundligt renoverade, ikoniska 20-talsbyggnader som snofsats till med en modern, art-deco klingande stramhet.  Fem stjärnor, två restauranger, en citrusträdgård och en läskande infinity pool på taket där vyerna sträcker sig hela vägen till havet.  Somliga av sviterna har privata utomhus-hot tubs med utsikt över nejdens grönska.  Det är lågmält lyxigt och samtidigt ombonat, frukosten i trädgården är elegant, servicen är oklanderlig, biblioteksbaren andas kosmopolitisk glans, läget är ypperligt, mitt i Bauhaus distriktet.  Norman har korats till världens bästa boutiquehotell.  Här bor du om du har med dig fet-plånboken och känner dig extra snygg.  (23-25 Nachmani Street, www.thenorman.com)

norman_web_imagery_012

sivan_askayo_-the_norman_lunch_event-59

 

Are you on your way to Tel Aviv?  Are you looking for something regal?  Then we have hotel recommendation for you:

The Norman Hotel is Tel Aviv’s absolute best hotel, a little boutique gem that is Greta Garbo cool and timelessly graceful.  It’s housed in two impeccably renovated, iconic buildings from the 1920s that have been spruced up with a modern art-deco flair.  Five stars, two restaurants, a citrus garden and a refreshing rooftop infinity pool where the vista stretches all the way to the ocean.  Some of the suites have private outdoor hot tubs with views of the neighboring greenery.  It’s all about understated luxury at the Norman; elegant breakfasts in the garden, flawless service, a library bar with a cosmopolitan glow.  The location is perfect, in the middle of the Bauhaus district.  The Norman has been voted the world’s best boutique hotel, this is where you stay when you want to  feel extra chic.  (23-25 Nachmani Street, www.thenorman.com)

Norman breakfast

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i beyond NY, Bortom NY, Hotel, Israel, Tel Aviv den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *