New York

Foreller och Schubert/Trouts and Schubert

En otippad kombination, ett kul koncept, endast en kväll.  M. Wells Steakhouse heter en restaurang i Long Island City som gjort väsen av sig för sina kulinariska strapatser och ibland något udda ingredienser, det är en vallfärdsort för foodies och nyfikna ätare.  Den 17e november anordnar de en afton tillsammans med stråkkvintetteten The Colonials.  Medan de spelar Franz Schuberts kultförklarade Forellkvintett på stråkar och flygel avnjuter du och ditt sällskap en forell-baserad middag och himlar över att det finns kreativa krögare som bygger broar mellan mat, kultur och musik på ett oväntat sätt.  $125 kostar kalaset, det inkluderar vin och dricks, dock ej skatt.  Boka på en gång, innan jag själv snor de sista platserna.  Kanske vi syns där!

Ring: 718.786.9060 för att boka, eller mejla sommerliern Étienne på Etienne@MagasinWells.com

A random combo, a fun concept, one night only.  M. Wells Steakhouse is a lauded restaurant in Long Island City that has made quite a bit of noise thanks to their culinary escapades and their sometimes strange ingredients, it’s a bit of a Mecca for foodies and curious eaters.  On November 17th they’re organizing a soirée together with the string quintet The Colonials.  As they play Franz Schubert’s beloved Trout Quintet on strings and grand piano, you and your lovely companion will enjoy a trout dinner while marveling at the fact that there are creative restaurateurs who build bridges between food, culture and music in unexpected ways.  $125 gets you food and wine and includes a tip, though not sales tax.  Book it right now before I take the last seats myself.  Maybe we’ll see you there!

Call 718.786.9060 to make a resy, or write the sommelier Étienne at Etienne@MagasinWells.com

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i Do as the locals, Eat, Food, Gör som lokalbefolkningen, I heart NY, Local, Mat, Music, Musik, New York, Non-tourist, The Big Apple, Tidningen RES, Vin, Wine den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *