New York

Kom på frukost, stanna hela dagen / Come for the breakfast, stay all day

Rabbithole är genialt just för att det är så icke-märkvärdigt, det är ett kvartershak, ett Williamsburg ställe med en stanna-hela-dagen-känsla. Från morgonfikat med de osannolika sconesen och muffinsen, till lunchfrittatan och eftermiddagslunket, genom AW sorlet till den sena middagen ute i trädgården längst in. Rabbithole är insuttet, välkomnande, opretentiöst och kvarterskrogsputtrigt. Från borden som vetter ut mot gatan kan man se Bedford Avenue paradera förbi, det är nog så underhållande. Försök bara inte komma hit med din bärbara dator och jobba undan en dag, här råder strikt förbud på sånt trams.

Rabbithole is genius specifically because it’s so laid back, it’s a neighborhood restaurant, a Williamsburg join with a stay-all-day-feeling.  From that cup of morning joe with the incredible scones and muffins, to the lunch frittata and the afternoon lull, through the after work buzz to the late dinner out in the back garden.  Rabbithole is worn in, like your favorite sweatshirt, it’s unpretentious and has a sweet local vibe.  From the tables facing the street you can watch all of Bedford Avenue waltz on by, that’s entertaining enough.  Just don’t try to park here with your laptop, that sort of nonsense is strictly not allowed.

352 Bedford Avenue

rabbitholerestaurant.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i AW, Brooklyn, Cocktails, Coffee, Do as the locals, Eat, Fika, Food, Gör som lokalbefolkningen, I heart NY, Local, Mat, New York, Non-tourist, The Big Apple, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *