New York

Brooklyn Superhero Supply Co.

 

 

Brooklyn Superhero

Brooklyn Superhero 2

Ibland behöver superhjältar nya caper, då och då måste de fylla på med styrka, mod, energi och elasticitet.  I Park Slope finns en butik där du och alla andra Superkvinnor/ Stålmän kan handla dunkvis med tidsresor, burkar med antimateria samt hemliga identiteter och nya strumpbyxor. Blombuketter till middagsvärdinnan känns helt tafatt när man kan ge henne en pistol som utplånar utomjordingar.  Det här är NYCs bästa butik för presenter till hen som har allt.  Finast av allt, stället drivs av en välgörenhetsorganisation (826NYC) för barn och ungdomar och stöds av idel intellektuella storheter.

Brooklyn Superhero 1

Sometimes superheroes need new capes, once in a while they have to replenish their strength, courage, energy and elasticity.  In Park Slope there’s a shop where you and all the other Wonderwomen/Supermen can shop gallons of time travel, cans of antimatter as well as secret identities and new tights.  Bringing flowers for the dinner hostess feels rather lackluster when you can give her a gun that eradicates aliens.  This is NYC’s ultimate destination when you need gifts for that person who already has everything.  Best of all, the place is run by a non profit organization for kids and teens (826NYC) and is supported by various intellectual big wigs.

372 Fifth Avenue

superherossupplies.com

Brooklyn Superhero 4

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i Brooklyn, Do as the locals, Gör som lokalbefolkningen, I heart NY, Leksaker, Local, New York, Non-tourist, The Big Apple, Tidningen RES, Toys den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *